info@amihai-law.co.il    +972-72-234-7535
  • he
  • en
  • ru

הוצאת דרכון פורטוגלי – השו"ת המלא


החלום על דרכון פורטוגלי שיאפשר הנפקת דרכון אירופאי עומד לנגד עיניהם של רבים שמעבר ללא הגבלה בין כל מדינות האיחוד האירופאי, מגוון אפשרויות תעסוקה באירופה, לימודים גבוהים בעלות נמוכה או בחינם, מגורים בכל מדינה בין מדינות האיחוד ושלל הטבות מפתות אחרות קוסמות להם. אז איך עושים את זה בפועל והופכים את החלום למציאות? לפניכם השו”ת המלא לישראלי המתחיל המבקש לבדוק את סיכוייו להנפקת דרכון פורטוגלי ולהוצאת דרכון אירופאי שיגשים את כל חלומותיו.

אנא קרא את השאלה שלהלן. אם אינך מוצא את התשובות, אנא שלחו אלינו את השאלה ונחזור אליך.

שאל אותנו



השאלה שלך

  • כיצד אדע האם שם משפחתי מופיע ברשימת השמות?

    תשובה:

    לנוחיותכם, באתר רשימת השמות הרשמית שפורסמה ותוכלו לחפש בה את שם משפחתכם בקלות ובמהירות. אגב, חשוב שתדעו כי הרשימה שפורסמה על ידי הרשויות הינה רשימה חלקית בלבד. הופעתו של שם המשפחה שלכם ברשימה אינה מהווה הוכחה גורפת לזיקתכם ליהדות ספרד ויהיה עליכם לעבור את תהליך האימות כמו כל אחד אחר. מנגד, גם אם שמכם אינו מופיע ברשימה, תוכלו לבדוק את זכאותכם לקבלת דרכון פורטוגלי.

  • האם ניתן להחזיק באזרחות ישראלית במקביל לאזרחות הפורטוגלית?

    תשובה:

    כן, האזרחות הפורטוגלית איננה מבטלת את האזרחות הישראלית.

  • מהו ההבדל בין אזרחות פורטוגלית לדרכון פורטוגלי?

    תשובה:

    מדובר בשני שלבים שונים בתהליך. תחילה יש לקבל אזרחות פורטוגלית ורק לאחר מכן תוכלו להגיש בקשה להנפקת דרכון פורטוגלי.

  • אם הורי מחזיקים בדרכון פורטוגלי האם אהיה זכאי לדרכון פורטוגלי באופן אוטומטי?

    תשובה:

    אזרחות פורטוגלית של ההורים חלה על ילדיהם עד גיל 18 בלבד. מגיל 18 יש לעבור את התהליך ולהגיש בקשה לאזרחות באופן אישי.

  • במידה ואוציא דרכון פורטוגלי האם גם בן / בת זוגי יהיו זכאים לאזרחות פורטוגלית?

    תשובה:

    במידה ובן / בת זוגך אינם צאצאים למגורשי ספרד ופורטוגל והייתם נשואים למעלה משלוש שנים טרם הגשת הבקשה לאזרחות פורטוגלית, גם בן / בת זוגך יוכלו לקבל את האזרחות.

  • במידה ואוציא דרכון פורטוגלי האם גם ילדי יהיו זכאים לאזרחות פורטוגלית?

    תשובה:

    ילדים מתחת לגיל 18 זכאים לאזרחות פורטוגלית באופן אוטומטי עם מתן אזרחות פורטוגלית להוריהם.

  • האם עלי לעבור מבחן בפורטוגזית לשם קבלת אזרחות פורטוגלית?

    תשובה:

    לא. בשונה מהוצאת דרכון ספרדי, לשם הוצאת דרכון פורטוגלי אין צורך לעבור מבחן שפה.

  • האם יהיה עלי להגיע לפורטוגל לצורך קבלת האזרחות / הדרכון?

    תשובה:

    לא. ניתן לקבל את הדרכון בשגרירות פורטוגל בישראל.

  • למשך כמה שנים תקפה האזרחות הפורטוגלית?

    תשובה:

    האזרחות הפורטוגלית תקפה לכל החיים. את הדרכון יש לחדש אחת לחמש שנים וניתן לבצע את החידוש בשגרירות פורטוגל בישראל.

  • מה עלי לעשות על מנת לקבל אזרחות פורטוגלית?

    תשובה:

    כלום. כלקוחות משרדנו תזכו לליווי מקצועי, מסור ואישי לכל אורך התהליך. מומחינו יטפלו בבקשת האזרחות ביעילות מקסימלית ויסירו ממכם כל עול וטרדה הכרוכים בה.

  • מהם היתרונות שיקנה לי דרכון אירופאי?

    תשובה:

    לימודים במוסדות אקדמאים באירופה בעלות נמוכה או בחינם, מעבר חופשי בין מדינות אירופה, אפשרות להתגורר וללמוד במדינות האיחוד האירופי, כניסה ללא ויזה לארצות הברית, אפשרות לעסוק בנדל”ן ובמסחר במדינות באיחוד האירופי, כניסה למדינות שונות שלא ניתן להיכנס אליהן באמצעות דרכון ישראלי ועוד.

  • עד מתי ניתן להגיש בקשה לדרכון פורטוגלי?

    תשובה:

    על המעוניינים לבקש דרכון פורטוגלי להגיש את הבקשה בתוך פרק זמן שאינו עולה על שנתיים ממועד כניסת החוק לתוקפו. ניתן יהיה להאריך את התקופה האמורה בשנה אחת, וזאת במידה וכך יוחלט על ידי מועצת השרים.

צוות מומחינו ישמח להשיב על כל שאלה. צרו קשר לקבלת ייעוץ אישי!




התקשרו אלי
+
התקשרו אלי!